2015. dec 20.

Bemutatkozás

írta: Dr. Fodor Tibor
Bemutatkozás

logo400.jpg Kedves Látogató!

Legelőször is üdvözöllek itt a mezőgazdasági pályázatok témájában íródott blogomon. Többek között EU-s pályázatírással, projektek menedzselésével foglalkozom, egyéb területek mellett kifejezetten az agráriumot érintően is. Aktív gazdálkodóként magam is kiemelt érdeklődéssel figyelem az aktuális mezőgazdasági pályázati kiírásokat. 

Az új vidékfejlesztési program megismerése beindította a gazdálkodók gondolkodását, elkezdődtek a tervezések, a beruházások, új termelői együttműködések iránti előkészületek.Az a tapasztalatom, hogy nagyon sok a nyitott kérdés és nagyon sok a válaszra várakozó pályázni kívánó gazda, így szükségesnek láttam létrehozni ezt a blogot annak érdekében, hogy a kollégáknak gyakorlati segítséget nyújtsak pályázataik tervezéséhez.

A mezőgazdasági pályázatok népszerű pályázati konstrukciók, amely évről évre több ezer beadott pályázatot jelentenek, rengetegen próbálnak hozzájutni a támogatási összegekhez. Várhatóan az elkövetkező években sem lesz ez másképp.

A blog elindításának a célja, hogy figyelemmel kövesse az új pályázati rendszerben kiírásra kerülő pályázatokat, az azokkal kapcsolatos információkat, azokat megossza azokkal, akik pályázni szeretnének, valamint segítséget nyújtson azoknak, akik már aktív gazdálkodók, korábbi nyertesek, továbbá igyekezzen felhívni a figyelmet ezeknek a lehetőségnek a nagyszerűségére és ezáltal kedvet csináljon másoknak is ahhoz, hogy mezőgazdasági pályázatokon elinduljanak.

Mi segítünk a projekt kigondolásától kezdve a projekt lezárásáig valamennyi felmerülő kérdés megválaszolásában és a pályázatának teljes körű vezetésében. Vegye fel velünk bátran a kapcsolatot!

Szólj hozzá

pályázat projekt mezőgazdaság pályázatírás vidékfejlesztés vidék gazda agrártámogatás projektmenedzsment fiatal gazda VP mezőgazdasági pályázat mezőgazdasági pályázatok redigo consulting